HOME
 
 
 
AGENDA
 EN
CONTACT
Nieuwe data voor 2017-2018
 
 
 
 
ARTIKELEN
 EN
LEZINGEN
NEW
English and Dutch Articles

 

 OPLEIDING CAELISTIS

 

LEZING ASTROLOGEN CONGRES SOESTERBERG 2015, NU MET FILM!

                                  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

Consulten Charlotte Wenner Agenda en contact Links 

 
 
 
 
 
Sinds mijn jeugd ben ik gefascineerd door de kracht en complexiteit van de menselijke geest. Op mijn 15e jaar ben ik al begonnen met het bestuderen van de psychologie en tegelijkertijd heb ik de astrologie ontdekt.  Beide hebben mij veel inzichten verschaft in de aard en werking van ons innerlijk.
 
Na mijn studie op de University of Massachusetts ben ik naar China gegaan, waar ik twee jaar als docente Engels werkzaam ben geweest bij Xinan Jiaotong University.  Daarna ben ik anderhalf jaar in AziŽ gebleven en heb gereisd door Tibet, Nepal en India.  Door de ervaringen in deze landen heb ik meer inzicht gekregen in de universele eigenschappen van de mens, die niet gebonden zijn aan cultuur of afkomst.  Ik ben ook dagelijks in aanraking geweest met de Oosterse spiritualiteit, die een blijvende invloed heeft gehad op mijn verdere ontwikkeling.
 
In 1987 ben ik naar Europa gekomen en na het reizen door verschillende landen ben ik uiteindelijk in Amsterdam  gaan wonen.  Ik heb 10 jaar lessen en workshops verzorgd bij veel Nederlandse bedrijven en sinds 2000 ben ik lerares Engels in het voortgezet onderwijs.  Daarnaast heb ik sinds 2001 een eigen praktijk voor consulten en workshops.
 
Ik heb veel baat gehad aan de verschillende cursussen en opleidingen die ik gevolgd heb. Toch is mijn grootste bron van kennis de ervaringen uit- en ontwikkelingen in mijn eigen leven.   
 
Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om aan de problemen in je werk, relaties en je gezin (van afkomst) te werken.  
Ik weet ook dat er gegronde hoop is op een beter leven als je je daarvoor inzet.
Ik help je graag op weg.
 
Meer over Opleidingen