HOME
 
 
 
AGENDA
 EN
CONTACT
Nieuwe data voor 2017-2018
 
 
 
 
ARTIKELEN
 EN
LEZINGEN
NEW
English and Dutch Articles

 

 OPLEIDING CAELISTIS

 

LEZING ASTROLOGEN CONGRES SOESTERBERG 2015, NU MET FILM!

                                  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

 Consulten Charlotte Wenner Agenda en contact Links

 Het Consult

 
 Meer informatie astrologisch consult
 
Het consult is niet alleen een uitwisseling van informatie maar ook een innige samenwerking, in een sfeer van vertrouwen en respect voor elkaar. Ik geef consulten aan individuen, (echt)paren en groepen.   Door een intake gesprek kunnen wij de juiste aanpak vaststellen. 
 
Niemand is een grotere deskundige over jouw leven dan jij zelf. Alleen jij bent getuige en deelnemer geweest van alle ervaringen, lessen en indrukken van jouw leven.  Alleen jij weet precies waar je vandaan komt, waar je bent geweest en waar je heen wilt gaan. Zo ben je diegene geworden die je bent.
 
Maar je kan desondanks de kern van bepaalde zaken over het hoofd zien omdat je alles persoonlijk en dus ook subjectief heb beleeft. Soms staan oude overtuigingen en gewoontes jou in de weg van je verdere ontwikkeling. Wellicht ben je je niet bewust van eigenschappen en talenten die je wel bezit maar niet gebruikt. Een objectieve kijk van buitenaf kan onmiddellijk iets onthullen dat voor jou nog altijd raadselachtig en verborgen lag. Een advies kan variŽren van een eenmalig consult tot meerdere gesprekken. Mogelijke consulten zijn:

- astrologisch consult: een uitgebreide analyse van de horoscoop, gefocust op de hulpvraag van de cliŽnt
- familie-, organisatie- of structuur opstelling: een individuele opstelling om onderliggende of verborgen elementen in de hulpvraag zichtbaar te maken, eventueel met gepaste interventies
- energetisch balans en genezing: een behandeling met Magnified Healing om een positieve invloed uit te oefenen op disharmonie in ieder deel van het menselijke wezen
- een consult traject (2 - 5): waarin meerdere technieken toegepast worden.