HOME
 
 
 
AGENDA
 EN
CONTACT
Nieuwe data voor 2017-2018
 
 
 
 
ARTIKELEN
 EN
LEZINGEN
NEW
English and Dutch Articles

 

 OPLEIDING CAELISTIS

 

LEZING ASTROLOGEN CONGRES SOESTERBERG 2015, NU MET FILM!

                                  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
Consulten Charlotte Wenner Agenda en contact Links
 
                                                            Magnified Healing

Magnified Healing is een energetische geneeswijze die toegepast kan worden om een positieve invloed uit te oefenen op disharmonie in ieder deel van het menselijke wezen. Net als met andere energetische healing systemen, zoals Reiki, wordt de universele levensenergie gebruikt voor een alomvattend harmoniserende uitwerking op alles waaraan energie ten grondslag ligt, zowel mensen, dieren, planten, objecten als situaties. Zowel Magnified Healing als Reiki werken met trillingsenergie voor genezing . Maar Reiki is een gechannelde energie en wordt in het lichaam van de persoon gestuurd. Het lichaam ontvangt de energie en gebruikt het op het niveau waarop de behandelde het accepteren kan.

Magnified Healing is een vijfde dimensie geneeswijze want de energie komt uit de Hoogste Bron, God de allerhoogste van het universum. Met Magnified Healing creŽert de beoefenaar de helende energie samen met God de allerhoogste van het universum. Hij/zij staat niet los van deze energie maar wordt Magnified Healing. Hij/zij is medeschepper. De behandelde doet ook met Magnified Healing zelf mee. Doordat diegene bewust meedoet met de affirmaties en bewegingen, kan er vaak meer betrokkenheid, diepgang en resultaat bij het helingsproces verwacht worden. De Magnified Healing energie gaat van de ene hand naar de ander door het lichaam van de cliŽnt. Zo komt disharmonische energie los, alle onbalans wordt hersteld. Door het uitspreken van de affirmaties, de bewegingen en ademhaling doet de cliŽnt aan het proces mee waardoor de goddelijke energie en de genezing nog krachtiger kan werken.

Magnified Healing is in 1993 op de aarde geÔntroduceerd, voorheen werd deze vorm van healing alleen gebruikt door de Opgestegen Meesters. Door speciale dispensatie mocht Lady Master Quan Yin deze healing doorgeven aan de Amerikanen Giselle King en Katherine Anderson om de mensheid op Aarde te helpen met haar spirituele vooruitgang. Doordat energetische veranderingen momenteel zeer snel plaatsvinden is er voor veel meer mensen behoefte aan een healingsysteem dat versneld helpt bij het opruimen van onze blokkades. De twee Amerikaanse hebben de healing doorgegeven in vier workshops: de Magnified Healing Workshop (Eerste Fase en Initiatie), de Celebration of Viering (Tweede Fase), de ĎLichtí Healing Workshop (Derde Fase), en de Teacherís Training. De workshops worden steeds op dezelfde voorgeschreven manier gegeven, om de zuiverheid van deze geneeswijze te waarborgen, persoonlijke inkleuring of verandering te vermijden.

Een behandeling kan direct verlichting brengen in gevoelens van onbehagen, pijn en andere kwalen. In het geval van regelmatige behandeling kunnen oude blokkades op diepere niveaus worden geheeld. De grote energie voor transformatie van Magnified Healing ligt in de eenvoudig, krachtig en liefdevolle aanpak.


Meer over behandelingen
Terug naar Links