HOME
 
 
 
AGENDA
 EN
CONTACT
Nieuwe data voor 2017-2018
 
 
 
 
ARTIKELEN
 EN
LEZINGEN
NEW
English and Dutch Articles

 

 OPLEIDING CAELISTIS

 

LEZING ASTROLOGEN CONGRES SOESTERBERG 2015, NU MET FILM!

                                  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
Consulten Charlotte Wenner Agenda en contact Links
 
                                                                            Herprogrammering

Het Clarity Process® werkt in de eerste instantie met ervaringen en herinneringen uit de baby- en peuterperiode die opgeslagen worden in het onderbewuste. Deze vroege ervaringen bepalen de manier waarop wij latere gebeurtenissen ervaren, hoe wij erop reageren, onze verwachtingen van het leven en van onszelf.

Als bijvoorbeeld een jong kind bedreigd of gebeten wordt door een hond, bestaat er een grote kans dat hij als volwassene angst of afkeer voelt ten opzichte van honden. Op een dag komt deze volwassene een hond tegen, die onmiddellijk de vijandige houding van de man opmerkt. Het hond gaat grommen en wil de man misschien aanvallen. Zodoende wordt de oorspronkelijke ervaring in de ogen van de kind/volwassene bevestigd. Maar zijn ervaring als volwassene werd gestuurd door de herinnering in zijn onderbewuste.

Door de oorspronkelijke ervaringen en herinneringen op te sporen, kan het bewustzijn gebruikt worden om de emotionele lading te neutraliseren en de patroon te transformeren.

Dit onderdeel van het Clarity Process® noem ik ook ‘quantum-rewiring’ want er worden nieuwe, bewuste verbindingen gelegd tussen de ‘dendrieten’. Deze microscopische haartjes op de eindpunten van zenuwen brengen de informatie over tussen de hersenen en lichaam. Impulsen worden vertaald in beelden en reacties. Onze eerste ervaringen leggen bepaalde patronen vast tussen het zenuwstelsel en de hersenen. We kunnen  adequaat reageren op nieuwe situaties vanwege de opgeslagen informatie vanuit onze verleden. Maar onze reacties zijn automatisch en grotendeels onbewust.

Meer over het Clarity Process

Terug naar Links