HOME
 
 
 
AGENDA
 EN
CONTACT
Nieuwe data voor 2017-2018
 
 
 
 
ARTIKELEN
 EN
LEZINGEN
NEW
English and Dutch Articles

 

 OPLEIDING CAELISTIS

 

LEZING ASTROLOGEN CONGRES SOESTERBERG 2015, NU MET FILM!

                                  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

Consulten Charlotte Wenner Agenda en contact Links

 
 
 
 
Welkom bij De Vlinder Praktijk,voor consulten in (spirituele) astrologie en begeleiding in uw veranderingsproces.
 
Sinds 2001 geef ik consulten, workshops, lessen en lezingen op het gebied van persoonlijk ontwikkeling.  In de afgelopen jaren krijg ik steeds meer cliŽnten die begeleiding vragen in veranderingsprocessen:  het zoeken naar meer bevredigende werk, het creŽren van gezonder relaties, het ontdekken en bewandelen van hun unieke spirituele pad.
 
Tijdens deze processen blijkt het belangrijk om duidelijkheid te hebben over de eigen behoeftes, drijfveren, verlangens en struikelblokken. Om helderheid hierover te krijgen, bied ik maatwerk vanuit verschillende invalshoeken:  spirituele astrologie, familie- en organisatie opstellingen, de- en her - programmering van oude patronen, energetische healing, ontspanning- en meditatie technieken.
 
Heb je behoefte aan persoonlijk begeleiding, klik op de tab "Consulten".Voor meer informatie over de technieken, klik je op "Links". Wil je contact met me opnemen, klik op de tab "Contact".  Ik beantwoord uwe vragen graag.
 
Een nieuwe begin, een nieuwe leven is wťl mogelijk! Zelfs vandaag. Wij hoeven ons slechts van de oude gewoontes, overtuigingen en geloven die ons beperken te verlossen en een nieuwe weg in te slaan.
Net zoals een rups zijn cocon van zich afzet om te vliegen.